produsén refrigeration compressor pangalusna

Tentang Kami

Zhejiang Daming Refrigeration Téhnologi Co., Ltd.

Zhejiang Daming Refrigeration Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan swasta teknis husus dina panalungtikan, desain, ngahasilkeun jeung pasar compressors refrigeration jeung unit refrigeration. Ieu owns hiji tim téknis unggulan sarta leuwih ti 30 taun pangalaman dina manufaktur compressor. Simkuring gaduh dasar produksi pakakas refrigeration nu ngahontal level kelas munggaran di Cina. Samentara éta, jaringan pasar kami téh countrywide.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
WhatsApp Online Chat !