Më të mirë prodhues kompresor ftohje

Rreth nesh

Zhejiang Daming Ftohje Teknologjia Co, Ltd

Zhejiang Daming Ftohje Teknologjia Co, Ltd, është një ndërmarrje teknike private e specializuar në kërkimin shkencor, projektimin, prodhimin dhe tregun e kompresorë ngrirje dhe njësive ftohje. Ajo zotëron një ekip të shkëlqyer teknike dhe më shumë se 30 vjet eksperiencë në prodhim kompresor. Ne kemi bazën e prodhimit të pajisjeve ftohje që të arrijë nivelin e klasit të parë në Kinë. Ndërkohë, rrjeti tregun tonë është në mbarë vendin.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni
WhatsApp Online Chat !