Best refrigeration compressor manufacturer

За нас

Zhejiang Daming Refrigeration Technology Co., Ltd.

Zhejiang Daming Refrigeration Technology Co., Ltd. е техничко приватно претпријатие специјализирано за истражување, дизајн, производство и пазар на компресори за ладење и единици за ладење.Поседува одличен технички тим и повеќе од 30 години искуство во производството на компресори.Имаме производствена база на опрема за ладење која достигнува првокласно ниво во Кина .Во меѓувреме, нашата пазарна мрежа е низ целата земја.

Доколку ви треба индустриско решение... Ние сме достапни за вас

Обезбедуваме иновативни решенија за одржлив напредок.Нашиот професионален тим работи на зголемување на продуктивноста и економичноста на пазарот

Контактирајте не
WhatsApp онлајн разговор!