Produsèn kulkasan kompresor Best

Babagan awake dhewe

Zhejiang Daming Pendingin Technology Co., Ltd.

Zhejiang Daming Pendingin Technology Co., Ltd. punika perusahaan pribadi technical specialized ing panaliten, desain, gawé lan pasar compressors kulkasan lan Unit kulkasan. Iku ndarbeni tim technical banget lan luwih saka 30 taun pengalaman ing Manufaktur kompresor. We kudu basa produksi peralatan kulkasan kang tekan tingkat kelas kapisan ing China. Kangge, jaringan pasar kita countrywide.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
WhatsApp Online Chat !