Најдобар производител ладење на компресорот

Semi-Hermetic Reciprocating Compressor R22 R404A R134A R507A suppliers


 • ФОБ Цена: преносливи
 • Мин.нарачката Кол: 1 Парче
 • Капацитет на производство: 5000 парчиња месечно
 • Порт: Ningbo
 • Начин на плаќање: L / C, T / T
 • Потекло на растенијата: Жеџијанг, Кина
 • Компресор Тело Материјал: железо
 • Примена: Ладење
 • Ладилни: R22, R134a, R404A, R507C, R407C
 • На енергија (V / Ф / Hz): 380-420 / 3/50, 440-480 / 3/60
 • Сертификација: CE, CCC, ISO9001, итн
 • Крст Суд: BITZER, Коупленд, INVOTECH
 • детали за производот

  Тагови производ

  1. Жеџијанг Daming Ладење технологија копродукции, ООД 

  • Бизнис информации: Ние сме Производител / Фабрика / растенијата
  • Главни производи: компресор, компресор единица (клипни компресори, дојдете компресор, завртка компресор)
  • Број на вработени: 300 +
  • Година на основање: 1990
  • Систем за управување со сертификација: ISO 9001
  • Локација: Жеџијанг, Кина (континентална)

  e31d75972

  2. Основни информации

  • Серија: 6D-25.2-6DS-30.2 Име Метод
  • Компресор Тело Материјал: железо
  • Употреба: за ладење
  • Ладење гас: R22, R404A, R134a, R507A
  • Влезен напон: 3Ф 380V-420V / 50Hz; 440V-480V / 60HZ
  • Потекло: Жеџијанг, Кина
  • Спецификација: CE, CCC, ISO900
  •  име

  3.Product Детали

  3.1 Клучни карактеристики / Посебни карактеристики Техничка лист на

  semi-hermetic reciprocating compressor

  Технички параметри
  модел Номинална PowerHP / KW Displacementm³ / h  Number ofcylinders×Diameter×Stokemm Аспиратор, издувните Valvemm / во  инјектирање VolumeL  PowerV / φ / Hz   електрични Параметар CrankcaseHeater (220V) W  масло SupplyMethod Weight(including freezing oil)㎏
   Висок притисок DL SL  Макс OperatingCurrent (A)  Почетна / LockedCurrent (A)
  RFC4D-3.2 3 / 2.2 18,1 4 × φ41 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 220-240 △ / 380-420Y / 3/50 / 265-290 △ / 440-480Y / 3/60 15.9 / 9.2 76.6 / 44.2 120 Centriugal подмачкување 82
  RFC4G-5.2 5 / 3,7 18,1 4 × φ41 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 18.7 / 10.8 107.7 / 62.2 120 86
  RFC4D-4.2 4/3 22,7 4 × φ46 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 18.5 / 10.7 92.7 / 53.2 120 84
  RFC4G-6.2 6 / 4,4 22,7 4 × φ46 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 22.9 / 13.2 107.7 / 62.2 120 86
  RFC4D-5.2 5 / 3,7 26,8 4 × φ50 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 23.4 / 13.5 107.7 / 62.2 120 85,5
  RFC4G-7.2 7 / 5.1 26,8 4 × φ50 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 27.5 / 15.9 142.8 / 82.4 120 88,5
  RFC4D-6.2 6 / 4,4 32,5 4 × φ55 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 27.5 / 15.9 142.8 / 82.4 120 90,5
  RFC4G-9.2 9 / 6,6 32,5 4 × φ55 × 39.3 Φ22 (7/8 ") Φ28 (1 + 1/8 ") 2 34.5 / 20 142.8 / 82.4 120 90,5
  RFC4D-8.2 8 / 5.5 41,3 4 × φ60 × 42 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ35 (1 + 3/8 ") 2.6 380/420 YY / 3/50 440-480 YY / 3/60 17 49/81 120 134
  RFC4G-12.2 12 / 8,8 41,3 4 × φ60 × 42 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ35 (1 + 3/8 ") 2.6 24 69/113 140 141
  RFC4D-10.2 10 / 7,5 48,5 4 × φ65 × 42 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ35 (1 + 3/8 ") 2.6 21 59/99 140 139
  RFC4G-15.2 15 / 10.5 48,5 4 × φ65 × 42 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ35 (1 + 3/8 ") 2.6 31 81/132 140 147
  RFC4D-12.2 12 / 8,8 56,2 4 × φ70 × 42 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ35 (1 + 3/8 ") 2.6 24 69/113 140 141
  RFC4G-20.2 20/15 56,2 4 × φ70 × 42 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ42 (1 + 5/8 ") 2.6 37 97/158 140 150
  RFC4D-15.2 15 / 10.5 73,7 4 × φ70 × 55 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4 380/420 YY / 3/50 440-480 YY / 3/60 31 81/132 140 Принудени-подмачкување 183
  RFC4G-25.2 25 / 18.5 73,7 4 × φ70 × 55 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4.5 45 116/193 140 203
  RFC4D-20.2 20/15 84,6 4 × φ75 × 55 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4.5 37 97/158 140 192
  RFC4G-30.2 30/22 84,6 4 × φ75 × 55 Φ28 (1 + 1/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4.5 53 135/220 140 206

  3.2 ладење на ефикасноста - Капацитет на ладење 

  Ладење на ефикасноста - Капацитет на ладење со R404A, R507A

  модел CondensingTemperature ℃ Ладење капацитет Qo (W) Потрошувачка на енергија Pe (kW)
  Испарувања температура ℃
  7.5 5 0 -5 -10 -15 -20 -25 -30 -35 -40 -45
  RFC4D-3.2 30 Qo 13720 11330 9260 7470 5940 4630 3510 2580 1800
  Pe 3.85 3.66 3.44 3.18 2.90 2.58 2.24 1.88 1.50
  40 Qo 11560 9520 7740 6200 4880 3750 2790 1980 1310
  Pe 4.42 4.10 3.76 3.40 3.03 2.63 2.23 1.82 1.40
  50 Qo 9450 7740 6260 4970 3860 2910 2110 1430
  Pe 4.91 4.48 4.04 3.59 3.13 2.67 2.22 1.77
  RFC4G-5.2 30 Qo 21550 19790 16590 13810 11400 9320 7520 5970 4650 3530 2580
  Pe 3.78 3.79 3.76 3.67 3.52 3.32 3.07 2.79 2.48 2.15 1,81
  40 Qo 18240 16740 14020 11650 9580 7790 6240 4900 3760 2790 1970
  Pe 4.65 4.60 4.46 4.25 3.99 3.69 3.35 2.98 2.59 2.18 1.76
  50 Qo 14970 13730 11470 9500 7780 6280 4980 3860 2900 2090 1410
  Pe 5.44 5.33 5.07 4.75 4.39 3.98 3.55 3.10 2.62 2.14 1.65
  RFC4D-4.2 30 Qo 17330 14290 11660 9400 7450 5800 4390 3210 2220
  Pe 4.61 4.39 4.12 3.81 3.45 3.06 2.65 2.22 1.78
  40 Qo 14440 11870 9650 7720 6070 4650 3450 2440 1590
  Pe 5.28 4.93 4.53 4.10 3.64 3.15 2.65 2.14 1.63
  50 Qo 11650 9550 7720 6130 4760 3590 2590 1750
  Pe 5.86 5.39 4.87 4.33 3.77 4.19 2.60 2.02
  RFC4G-6.2 30 Qo 27500 25200 21100 17580 14500 11830 9530 7550 5860 4420 3210
  Pe 4.73 4.75 4.73 4.62 4.43 4.17 3.85 3.48 3.08 2.65 2.21
  40 Qo 23150 21250 17780 14750 12120 9840 7860 6160 4700 3470 2420
  Pe 5.87 5.81 5.62 5.35 5.01 4.61 4.17 3.68 3.17 2.65 2.12
  50 Qo 18930 17360 14490 11980 9790 7890 6240 4820 3600 2570 1710
  Pe 6.86 6.72 6.37 5.95 5.47 4,95 4.38 3.79 3.19 2.58 1.97
  RFC4D-5.2 30 Qo 21100 17420 14220 11470 9100 7080 5370 3930 2730
  Pe 5.52 5.29 4.99 4.62 4.18 3.70 3.19 2.66 2.11
  40 Qo 17650 14520 11810 9460 7440 5720 4250 3010 1980
  Pe 6.34 5.95 5.50 4.99 4.43 3.83 3.22 2.60 1.98
  50 Qo 14300 11730 9490 7550 5880 4440 3220 2190
  Pe 7.07 6.53 5.93 5.29 4.62 3.92 3.22 2.52
  RFC4G-7.2 30 Qo 32600 29900 25000 20800 17120 13950 11210 8860 6860 5160 3720
  Pe 5.49 5.52 5.51 5.39 5.18 4.88 4.52 4.10 3.63 3.12 2.59
  40 Qo 27500 25200 21100 17490 14350 11630 9270 7250 5510 4040 2800
  Pe 6.81 6.75 6.55 6.26 5.88 5.43 4.91 4.35 3.74 3.11 2.47
  50 Qo 22500 20600 17210 14230 11620 9350 7380 5690 4240 3010 1980
  Pe 7.98 7.83 7.46 7,00 6.46 5.86 5.20 4.50 3.78 3.03 2.28
  RFC4D-6.2 30 Qo 24950 20650 16900 13670 10900 8540 6530 4840 3420
  Pe 6.65 6.36 5.98 5.52 5.01 4.45 3.86 3.25 2.63
  40 Qo 21100 17420 14200 11420 9030 6980 5240 3770 2540
  Pe 7.64 7.17 6.63 6.03 5.37 4.67 3.94 3.20 2.47
  50 Qo 17320 14220 11520 9190 7180 5460 4000 2770
  Pe 8.61 7.98 7.28 6.51 5.71 4.87 4.01 3.14
  RFC4G-9.2 30 Qo 38800 35600 29900 24900 20600 16880 13660 10890 8530 6530 4840
  Pe 6.85 6,87 6.82 6.64 6.36 5.98 5.53 5.01 4.45 3.86 3.25
  40 Qo 32850 30150 25300 21100 17410 14210 11440 9050 7000 5250 3770
  Pe 8.35 8.27 8.01 7.64 7.18 6.63 6.02 5.36 4.66 3.94 3.20
  50 Qo 27050 24850 20900 17380 14310 11620 9280 7240 5480 3960 2660
  Pe 9.80 9.62 9.16 8.61 7.98 7.28 6.52 5.71 4.87 4.01 3.14
  RFC4D-8.2 30 Qo 33050 27250 22200 17890 14170 10990 8300 6040 4150
  Pe 8.74 8.17 7.55 6,87 6.16 5.41 4.64 3.86 3.07
  40 Qo 27750 22800 18480 14760 11560 8830 6520 4580 2960
  Pe 9.86 9.05 8.20 7.34 6.46 5.57 4.66 3.74 2.81
  50 Qo 18350 14790 11710 9070 6800 4880 3260
  Pe 9.74 8.71 7.68 6.65 5.61 4.55 3.46
  RFC4G-12.2 30 Qo 51500 47200 39450 32750 26900 21900 17550 13830 10650 7960 5700
  Pe 8.63 8.63 8.49 8.22 7.81 7.29 6.68 6,00 5.26 4.48 3.68
  40 Qo 43500 39850 33300 27550 22600 18260 14530 11320 8590 6270 4320
  Pe 10.66 10.47 9.99 9.40 8,72 7.96 7.15 6.29 5.40 4.51 3.62
  50 Qo 35400 32400 27050 22350 18230 14650 11550 8880 6590 4650 3020
  Pe 12.28 11,93 11.17 10.33 9.42 8.45 7.45 6.42 5.39 4.36 3.36
  RFC4D-10.2 30 Qo 38300 31600 25750 20700 16390 12690 9550 6910 4690
  Pe 10.07 9.37 8.64 7.87 7.06 6.22 5.34 4.43 3.48
  40 Qo 32300 26500 21500 17130 13400 10220 7520 5240 3350
  Pe 11,39 10.45 9.47 8.45 7.41 6.35 5.30 4.25 3.22
  50 Qo 21500 17290 13660 10550 7890 5640 3760
  Pe 11.26 10.04 8.80 7.53 6.28 5.05 3.88
  RFC4G-15.2 30 Qo 61500 56400 47100 39050 32100 26000 20800 16320 12490 9240 6500
  Pe 10.23 10.19 9.96 9.58 9.06 8.43 7.70 6.90 6.04 5.14 4.23
  40 Qo 52200 47850 39950 33050 27050 21850 17360 13490 10190 7390 5020
  Pe 12.41 12.14 11,51 10,79 9.99 9.11 8.18 7.19 6.17 5.13 4.07
  50 Qo 42600 39000 32500 26750 21800 17430 13680 10460 7710 5380 3420
  Pe 14.27 13.78 12,78 11,73 10.66 9.55 8.43 7.28 6.11 4.94 3.75
  RFC4D-12.2 30 Qo 44000 36250 29550 23750 18810 14580 11000 7980 5470
  Pe 11.88 11.15 10.30 9.35 8.35 7.30 6.23 5.19 4.18
  40 Qo 37300 30600 24800 19810 15510 11840 8740 6120 3950
  Pe 13,39 12.33 11.18 9.97 8.71 7.44 6.19 4.99 3.87
  50 Qo 24850 20000 15820 12210 9120 6510 4300
  Pe 13.28 11,83 10,37 8.91 7.45 6.01 4.60
  RFC4G-20.2 30 Qo 71000 65100 54500 45250 37200 30250 24250 19070 14640 10860 7660
  Pe 12.24 12.20 11,94 11.47 10.82 10.04 9.14 8.16 7.12 6.07 5.02
  40 Qo 60500 55400 46250 38200 31250 25200 20000 15530 11730 8510 5820
  Pe 14,78 14.49 13,79 12,91 11,91 10.80 9.62 8.40 7.16 5.95 4.78
  50 Qo 49900 45650 37900 31100 25250 20150 15760 12010 8840 6180 3980
  Pe 16,78 16,28 15.18 13.95 12,63 11.24 9.81 8.38 6.97 5.63 4.37
  RFC4D-15.2 30 Qo 58500 48400 39700 32200 25750 20250 15560 11630 8350
  Pe 15,78 14,84 13,79 12,63 11.40 10.10 8.77 7.43 6.10
  40 Qo 49850 41150 33600 27100 21500 16730 12660 9240 6380
  Pe 18.16 16.80 15.34 13,82 12.25 10.65 9.05 7.47 5.93
  50 Qo 33950 27600 22050 17330 13270 9820 6920
  Pe 18.50 16,67 14.80 12,91 11.03 9.17 7.37
  RFC4G-25.2 30 Qo 90700 83200 69700 57900 47750 38950 31350 24800 19210 14460 10460
  Pe 16.14 16.07 15,72 15.14 14,36 13,41 12.32 11.11 9.81 8.46 7.08
  40 Qo 77400 71000 59500 49400 40650 33000 26450 20800 15930 11800 8320
  Pe 19,56 19,22 18.37 17,32 16.11 14,76 13,31 11,78 10.20 8.60 7,00
  50 Qo 64500 59100 49500 41000 33600 27200 21600 16830 12740 9260 6340
  Pe 22,78 22,18 20,84 19.33 17,71 15.98 14.18 12,34 10,49 8.65 6.86
  RFC4D-20.2 30 Qo 67100 55500 45400 36750 29350 23000 17600 13060 9260
  Pe 18.22 17.12 15.89 14.55 13.12 11.62 10.08 8.53 6.97
  40 Qo 57200 47300 38700 31200 24800 19250 14540 10540 7160
  Pe 20,94 19,36 17,68 15.93 14.13 12.30 10.47 8.65 6.89
  50 Qo 38750 31650 25450 20100 15480 11510 8120
  Pe 21.25 19.15 17.02 14,87 12,73 10,63 8.60
  RFC4G-30.2 30 Qo 103800 95300 79900 66500 54900 44900 36250 28800 22450 17040 12480
  Pe 19,21 19.07 18,57 17.81 16,84 15,70 14,41 13.02 11,57 10.09 8.61
  40 Qo 89100 81800 68600 57000 47000 38250 30700 24200 18610 13860 9850
  Pe 23,37 22,88 21,73 20,38 18,88 17,26 15,56 13,81 12.06 10.33 8.68
  50 Qo 74300 68200 57100 47400 38900 31500 25100 19580 14840 10810 7410
  Pe 27.01 26.20 24,46 22,58 20.60 18,56 16.50 14.45 12.45 10,54 8,76
  температура на всисување гас 20 ℃, 50Hz, без течност subcooling.
  Дополнително ладење или ограничена температура вшмукување гасови.
  Дополнителни ладење и КИЦ систем

  Ладење на ефикасноста - Капацитет на ладење со R134a

  модел CondensingTemperature ℃ Ладење капацитет Qo (W) Потрошувачка на енергија Pe (kW)
  Испарувања температура ℃
  12,5 10 7.5 5 0 -5 -10 -15 -20 -25 -30
  RFC4D-3.2 30 Qo 15960 14520 13190 11960 9760 7870 6260 4900 3740 2780 1970
  Pe 2.23 2.21 2.19 2.15 2.07 1.95 1,81 1.65 1.47 1.26 1.04
  40 Qo 14070 12790 11610 10510 8540 6860 5420 4190 3160 2290 1570
  Pe 2.64 2.60 2.55 2.49 2.36 2.20 2.02 1,81 1.58 1.33 1.05
  50 Qo 12250 11130 10090 9120 7390 5900 4630 3540 2630 1860 1220
  Pe 3.04 2.96 2.88 2.80 2.61 2.41 2.19 1.94 1.66 1.36 1.02
  RFC4G-5.2 50 Qo 12200 11090 10060 9090 7370 5890 4620 3540 2630
  Pe 3.19 3.11 3.02 2.93 2.72 2.49 2.24 1.97 1.67
  60 Qo 10490 9530 8630 7800 6300 5010 3900 2960 2160
  Pe 3.59 3.49 3.37 3.25 3,00 2.72 2.42 2.09 1.74
  70 Qo 8800 7990 7230 6530 5260 4160 3210 2410 1720
  Pe 3.99 3.85 3.71 3.57 3.27 2.94 2.58 2.20 1.79
  RFC4D-4.2 30 Qo 20700 18850 17120 15510 12660 10220 8160 6410 4960 3750 2760
  Pe 2.80 2.84 2.86 2.86 2.82 2.72 2.57 2.38 2.16 1.91 1.64
  40 Qo 18210 16550 15020 13600 11060 8900 7050 5490 4190 3100 2200
  Pe 3.48 3.47 3.44 3.39 3.25 3.06 2.83 2.55 2.25 1.92 1.58
  50 Qo 15740 14300 12960 11720 9500 7600 5970 4590 3420 2450 1640
  Pe 4.13 4.06 3.98 3.88 3.64 3.36 3.03 2.67 2.27 1.86 1.42
  RFC4G-6.2 50 Qo 15710 14270 12940 11710 9490 7600 5970 4590 3430
  Pe 4.16 4.09 4,00 3.89 3.65 3.35 3.02 2.65 2.24
  60 Qo 13350 12120 10970 9900 7990 6340 4920 3710 2690
  Pe 4.81 4.68 4.53 4.37 4.01 3.61 3.17 2.70 2.21
  70 Qo 11030 10000 9030 8140 6520 5110 3910 2870 1990
  Pe 5.44 5.24 5.03 4.81 4.34 3.83 3.28 2.71 2.11
  RFC4D-5.2 30 Qo 24600 22450 20400 18510 15140 12250 9790 7700 5930 4440 3210
  Pe 3.61 3.55 3.49 3.42 3.26 3.08 2.86 2.62 2.35 2.05 1.72
  40 Qo 21700 19750 17940 16270 13260 10690 8480 6610 5030 3700 2600
  Pe 4.30 4.21 4.12 4.02 3.79 3.53 3.23 2.91 2.56 2.17 1.75
  50 Qo 18880 17170 15580 14110 11460 9190 7240 5590 4190 3020 2050
  Pe 4.96 4.84 4.71 4.57 4.27 3.93 3.56 3.15 2.71 2.23 1.73
  RFC4G-7.2 50 Qo 18800 17100 15520 14050 11430 9170 7230 5580 4190
  Pe 4.99 4.86 4.73 4.58 4.27 3.92 3.54 3.13 2.69
  60 Qo 16160 14680 13310 12030 9750 7770 6090 4650 3440
  Pe 5.62 5.46 5.28 5.10 4.70 4.28 3.82 3.33 2.80
  70 Qo 13580 12330 11170 10080 8140 6460 5020 3800 2770
  Pe 6.27 6.06 5.84 5.61 5.13 4.63 4.09 3.51 2.90
  RFC4D-6.2 30 Qo 29550 26900 24450 22200 18170 14720 11770 9270 7170 5410 3950
  Pe 4.35 4.28 4.20 4.10 3.89 3.64 3.35 3.04 2.70 2.33 1.95
  40 Qo 26000 23650 21500 19490 15910 12830 10210 7980 6100 4520 3210
  Pe 5.25 5.13 5,00 4.85 4.54 4.18 3.80 3.38 2.94 2.48 2.00
  50 Qo 22550 20500 18630 16880 13740 11040 8730 6760 5100 3700 2540
  Pe 6.08 5.90 5.72 5.53 5.11 4.66 4.17 3.66 3.13 2.57 1.99
  RFC4G-9.2 50 Qo 22550 20550 18640 16890 13750 11040 8730 6770 5100
  Pe 6.07 5.90 5.72 5.53 5.12 4.66 4.18 3.66 3.12
  60 Qo 19250 17500 15870 14360 11650 9320 7320 5620 4180
  Pe 6.86 6.63 6.39 6.14 5.62 5.07 4.49 3.89 3.25
  70 Qo 15970 14520 13160 11900 9620 7660 5980 4560 3350
  Pe 7.57 7.29 6.99 6.69 6.07 5.43 4.76 4.06 3.34
  RFC4D-8.2 30 Qo 38400 35000 31800 28900 23600 19120 15280 12030 9280 6980 5080
  Pe 5.05 5.12 5.16 5.16 5.05 4.83 4.53 4.15 3.73 3.28 2.84
  40 Qo 33950 30900 28050 25400 20700 16670 13220 10290 7810 5730 3990
  Pe 6.63 6.52 6.39 6.24 5.87 5.43 4.93 4.40 3.83 3.26 2.69
  50 Qo 29350 26700 24200 21900 17730 14170 11110 8520 6320 4470 2930
  Pe 7.88 7.64 7.38 7.10 6.52 5.89 5.23 4.54 3.84 3.14 2.44
  RFC4G-12.2 50 Qo 29100 26400 23900 21550 17390 13810 10750 8140 5940
  Pe 7.51 7.33 7.12 6.88 6.34 5.73 5.06 4.37 3.66
  60 Qo 24450 22150 19990 18000 14420 11340 8710 6460 4560
  Pe 8.49 8.18 7.86 7.51 6.79 6.02 5.21 4.40 3.58
  70 Qo 19850 17950 16170 14520 11540 8970 6760 4880 3290
  Pe 9.15 8.75 8.33 7.91 7.04 6.14 5.24 4.33 3.43
  RFC4D-10.2 30 Qo 44850 40850 37150 33700 27550 22300 17790 13960 10730 8020 5760
  Pe 5.88 6.01 6.08 6.10 5.99 5.73 5.33 4.84 4.30 3.73 3.17
  40 Qo 39600 36000 32700 29650 24150 19410 15360 11920 9000 6540 4480
  Pe 7.63 7.56 7.45 7.29 6.89 6.38 5.77 5.11 4.41 3.70 3.01
  50 Qo 34200 31100 28200 25450 20600 16450 12870 9820 7230 5050 3220
  Pe 9.11 8.85 8.56 8.26 7.58 6.84 6.05 5.24 4.40 3.58 2.77
  RFC4G-15.2 50 Qo 34700 31450 28450 25650 20650 16350 12680 9560 6930
  Pe 8.78 8.54 8.28 8,00 7.36 6.65 5.88 5.07 4.24
  60 Qo 29250 26500 23900 21500 17170 13450 10270 7550 5260
  Pe 9.80 9.44 9.06 8.67 7.83 6.94 6.01 5.05 4.07
  70 Qo 23850 21550 19380 17380 13770 10650 7960 5670 3720
  Pe 10,58 10.12 9.64 9.15 8.14 7.09 6,00 4.89 3.76
  RFC4D-12.2 30 Qo 50900 46300 42100 38250 31300 25350 20250 15930 12290 9240 6700
  Pe 7.45 7.40 7.33 7.22 6.93 6.55 6.10 5.58 5.01 4.41 3.79
  40 Qo 45300 41200 37450 33950 27700 22300 17680 13760 10440 7650 5320
  Pe 9.16 8,97 8.75 8.50 7.95 7.33 6.65 5.92 5.17 4.39 3.61
  50 Qo 39550 35950 32600 29500 23900 19090 14980 11480 8510 6020 3930
  Pe 10,79 10.45 10.09 9.71 8.88 7.99 7.05 6.10 5.15 4.22 3.34
  RFC4G-20.2 50 Qo 40250 36500 33000 29800 23950 18970 14690 11040 7940
  Pe 10.42 10.11 9.77 9.41 8.63 7.77 6.85 5.88 4.89
  60 Qo 33900 30650 27650 24850 19850 15530 11830 8690 6020
  Pe 11,65 11.20 10.72 10.22 9.18 8.10 6.98 5.84 4.70
  70 Qo 27500 24850 22350 20000 15840 12240 9150 6520 4300
  Pe 12.59 12.01 11.42 10.82 9.57 8.30 7.02 5.75 4.52
  RFC4D-15.2 30 Qo 69100 62800 57000 51600 49150 33700 26700 20850 15920 11840 8500
  Pe 10.40 10.07 9.74 9.41 8.74 8.07 7.38 6.67 5.95 5.20 4.42
  40 Qo 61300 55700 50400 45600 37000 29600 23350 18100 13700 10060 7080
  Pe 12,46 11,93 11.43 10,93 9.97 9,04 8.13 7.23 6.32 5.39 4.44
  50 Qo 54100 49050 44400 40100 32400 25800 20250 15570 11660 8430 5800
  Pe 14,24 13.54 12.87 12.22 10.99 9.81 8.69 7.59 6.51 5.43 4.34
  RFC4G-25.2 50 Qo 54100 49050 44400 40100 32400 25800 20250 15570 11660
  Pe 13.77 13.13 12,52 11,92 10,78 9.68 8.62 7.58 6.55
  60 Qo 47100 42700 38600 34800 28000 22200 17320 13190 9760
  Pe 15.04 14.27 13,53 12.81 11.44 10.13 8.89 7.69 6.53
  70 Qo 40250 36450 32900 29600 23750 18740 14500 10940 7980
  Pe 16.09 15,21 14,36 13,53 11,96 10,48 9,07 7.74 6.45
  RFC4D-20.2 30 Qo 78500 71400 64800 58600 47700 38350 30450 23800 18190 13560 9770
  Pe 12.45 12.15 11,83 11.50 10,78 10.00 9.16 8.26 7.31 6.32 5.28
  40 Qo 69700 63300 57400 51900 42100 33750 26650 20700 15700 11570 8190
  Pe 14,65 14.14 13.62 13,09 12.03 10,95 9.85 8.73 7.59 6.44 5.28
  50 Qo 61500 55800 50500 45650 36950 29500 23200 17870 13430 9760 6770
  Pe 16,67 15.93 15.20 14.48 13,06 11.67 10.31 8,97 7.66 6.37 5.10
  RFC4G-30.2 50 Qo 61500 55800 50500 45650 36950 29500 23200 17870 13430
  Pe 16.09 15,42 14,76 14.10 12,79 11.50 10.22 8.94 7.67
  60 Qo 53700 48650 44000 39700 32000 25450 19890 15210 11300
  Pe 17,65 16.80 15.96 15.14 13.54 11.99 10,49 9.03 7.60
  70 Qo 45900 41600 37600 33850 27200 21550 16720 12680 9320
  Pe 19,22 18.16 17.14 16.15 14.25 12,46 10.75 9.12 7.55
  температура на всисување гас 20 ℃, 50Hz, без течност subcooling.
  Дополнително ладење или ограничена температура вшмукување гасови.

   

  3,3 обработка на функции

   mark4Компресори на Daming одговараат на различни работни услови и средства за ладење, а може максимално да се задоволат вашите барања за системот за ладење.

   

  mark4

  Развиена технологија, компактни димензии, мали димензии и простор.

   

  mark4Висока прецизност обработка за да се обезбеди потврди компресор со стандардот, обработка на CNC центар, концентрично должи на одредени технологија на обработка, минимална мртов простор.

   

  mark4

  Стабилна работа, мали вибрации и ниско ниво на бучава, одлична стабилност.

   

  mark4

  Ладилни како R22 и R404 се донесени за заштита на животната средина, за средината и ниска температура апликација.

   

  mark4

  Електричен мотор заштита уред, PTC сензор.

   

  mark4

  Отпорна на абење возачот опрема, Хромирана клипни прстени и алуминиумски клипови, стврднат чудак вратило, имајќи поставен ниско триење.

   

  mark4Ефикасен дизајн вентил плоча, висока ладење капацитет и ниска потрошувачка на енергија, ефикасно компресија стапка, вентил трска направени од увезените отпорност на удари челик за пружини.

   

  mark4

  Општи резервни делови, лесен за одржување.

  Граници 3.4 Примена (температура на всисување гас 20 ° C)

  R404A • R507A
  RFC4D-3.2-RFC4G-9.2

  1

  R404A • R507A
  RFC4D-8,2-RFC6G-50.2

  2

  R134a

  3

  R407C

  4

  Да - испарувања температура (° C)
  Toh - вшмукување гасови температура (° C)
  Toh - вшмукување супер топлина (К)
  Tc --- Кондензатори температура (° C)

   

  дополнително ладење

  Дополнителни ладење и ограничена температура вшмукување гасови

  Дополнителни ладење и течност инјекција систем за ладење

  3.4 компресори Димензионални цртање

   

  D5

  3 4

  5Д3

  D4

  3.5 Пакување и Испорака

  • ФОБ пристаниште: Ningbo Водач Време: 15- 30 дена
  • Големина на пакување: 49 * 44 * 15 cm Тежина на апаратот: 62 кг +
  • Единици на извоз картон: 1 Бруто тежина: 70 kg +
  • Димензии по парче: 193 × 94 × 87 Сантиметри
  • Тежина по парче: 117 кг
  • Извоз картон Тежина: 117 кг
  • Извоз картон Димензии L / W / H: 193 × 94 × 87 Сантиметри

  Испорака-полу-hermetic17777

  3.6 Плаќање и испорака

  Марк пари Mark3 Mark1 Mark2

  • Начин на плаќање: напредување ТТ, T / T, L / C.
  • Испорака Детали: во рок од 30-50 дена по приемот на вашата целосна исплата.

  Марк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвездаМарк-ѕвезда

  3.7 Примарна конкурентна предност

  •                                                     Мали наредби прифаќаат бренд-име Делови Земја на потекло
  •                                                    Дистрибутерство Понудена Електронски Линк искусен персонал
  •                                                    Формираат зелена производ Цена-ефикасно
  •                                                    Меѓународни дозволи воена спецификации Стандардна пакување
  •                                                    Добра цена на производот Карактеристики на производот перформанси
  •                                                    Навремена испорака Квалитет Одобренијата репутација
  •                                                    Се обезбеди добра услуга примерок на располагање Прилагодено
  • Имаме повеќе од 30 години професионално искуство како производител на полу-херметички компресор, дојдете компресор, завртка компресор, единица за кондензирање.
  • Ние правиме компресорот според вашите употреба
  • Имаме силна истражување и развој на тимот да се задоволат вашите барања.
  • Постојат многу добавувачи суровина низ нашата фабрика, нашата фабрика во Жеџијанг
  • Ние снабдување со висок квалитет компресор за многу светски компании
  • Нашата фабрика доби ИСО 9001 и се применуваат CE сертификат, најважно имаме фабрика која поголем работилница над 20000sq метри.
  • Мали нарачки судењето можат да бидат прифатени, примерокот е на располагање.
  • Нашата цена е разумна и да ја задржите врвен квалитет за секој клиенти.
  • Daming бренд

 • Претходно:
 • Следно:

 • WhatsApp Online Chat !