Produsèn kulkasan kompresor Best

Scroll compressor (380V/420V,3Phase,50Hz,R22) 5hp


  • Potongan: Negotiable
  • Min.Order Quantity: 1 0Piece
  • Prodhuksi Kapasitas: Potongan 5000 per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Asal tetanduran: Zhejiang, China
  • Kompresor Material Body: Iron
  • Aplikasi: Pendingin
  • Refrigerant: R22, R134A, R404A, R507C, R407C
  • Power (V / Ф / Hz): 380-420 / 3/50, 440-480 / 3/60
  • Certification: CE, CCC, ISO9001, etc
  • Referensi Cross: Bitzer, Copeland, INVOTECH
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan

    Zhejiang Daming Pendingin Technology Co. Ltd  punika perusahaan pribadi technical specialized ing nggoleki menyang, ngrancang, prodhuksi lan marketing saka compressors kulkasan lan Unit. Wis semi-Hermetic kulkasan kompresor account "Jinming", gulung kulkasan kompresor account "Scroll" lan semi-Hermetic meneng kulkasan kompresor account "RFC".

    Company wis kelas kapisan kulkasan kompresor basa produksi ing China, karo tanduran luwih saka 20,000 meter, introduksi saka macem-macem diimpor peralatan Processing majeng, nyiyapake compressors kulkasan modern lan condensing baris Déwan unit, lan dilengkapi karo tengah mining profesional lan tengah distribusi logistics.

    Perusahaan wis luwih saka 30 taun kulkasan kompresor pengalaman Manufaktur, kawangun lan kulkasan domestik lan internasional elit tim technical, pasukan technical kuwat. Uga makaryakke organisasi consulting management profesional kanggo netepake mode Manajemen efisien modern kanggo nambah level Manajemen Enterprises.

    Perusahaan yakuwi kanggo "Mbangun account misuwur saka China, Nggawe taun perusahaan atus" lan tindakake filsafat manajemen "Quality-oriented, Innovation-fokus" .Wis produk kualitas karo gathekan. Karthik Unlimited energi karo innovation.Strive kanggo nggawe "Daming kulkasan" account misuwur, dadi ndhuwur Produsèn kulkasan kompresor ing China.

    Daming- Frozen komprèsi teknologi gulung menehi solusi unggul kanggo aplikasi pembekuan. 

    kompresor Gulung iku pilihan becik kanggo dhuwur linuwih, efficiency energi dhuwur lan desain sistem kompak.

    DM seri bisa nyedhiyani produk saka 3hp-15hp, lan refrigerants ditrapake sawijining kalebu R22, R404A, R134A, etc.

    Fitur & Kaluwihan

     gulung-1

    desain fleksibel pindho

    Priksa manawa segel antarane cd gulung.

    Saéngga gulungan dadi radially lan axially kapisah,

    lebu utawa Cairan bisa nembus gulungan tanpa bakal ngrusak kompresor ing.

    *Wektu Panggunan luwih lan linuwih.

    *Toleransi Cairan Luwih.

    *Toleransi kotor Luwih.

    aspek efficiency energi dhuwur

    Disk gulung mlaku ing tinimbang worn

    * Tambah kinerja karo mlaku wektu.

    * Efisiensi volumetrik High

    Lower gangguan  &  geter tingkat

    spektrum swara Gamelan & kualitas swara alus

    * Kamar komprèsi tansah simètris

    * Kaku seimbang Kurang banget

    * Proses Manufaktur-tliti High

    * Ora piranti panyerepan geter

    dhuwur kekuatan prewangan logam gabungan

    * Bahan Space-umur

    * Keropos tembaga.

    * PTFE nutupi

    * Ngluwihi wektu mlaku tanpa lubrication lengkap

    * Koefisien cilik saka gesekan

    teknologi startup unloading

    bagean teken sing kapisah saka saben liyane sawise mati kanggo Balance meksa internal kompresor, tanpa perlu kanggo piranti wiwitan tambahan.

    mark4

                                                              referensi Tabel Model Cross
    HP POWER URUTANE MODEL DAMING Scroll MODEL Copeland MODEL INVOTECH
    3 50Hz220v 1 DM50HM-S2F-G02 ZB21KQ-PFJ-558 YM49A2G-100
    3 50Hz220v 1 DM50HE-S2F-G01 ZB21KQE-PFJ-558 YM49E2G-100
    3 50Hz380v 3 DM50HM-T3F-G02 ZB21KQ-TFD-558 YM49A1G-100
    3 50Hz380v 3 DM50HE-T3F-G01 ZB21KQE-TFD-558 YM49E1G-100
    5 50Hz380v 3 DM86HM-T3F-G02 ZB38KQ-TFD-558 YM86A1G-100
    5 50Hz380v 3 DM86HE-T3F-G01 ZB38KQE-TFD-558 YM86E1G-100

    Cooling Kapasitas (C / C) 

    380V / 420V, 3Phase, 50Hz, R22

                 model             Condensing suhu (° C)  Evaporating suhu (° C)
    -12 -10 -5 0 5 10
    DM86HM-T3F
    DB38KM-T3F
       C / C (KW) 30 8,51 9,97 11,87 13,91 15.99 18,21
    40 7,54 8,87 10,75 12,79 14,97 17,31
    50 6,07 7,11 9,37 11,24 13,31 15,63
    POWER (KW) 30 2,56 2.65 2,78 2,93 3,14 3,42
    40 3,11 3,14 3.25 3,37 3,53 3,73
    50 3.57 3,71 3.84 3,98 4,12 4,28

    CATETAN: 1.Test kawontenan: nyedhot temperature18.3 gas ° C, jurusan supercooling 0 K

                 2.The paling suhu penguapan: -12 ℃

    Data Technical

    380V / 420V, 3Phase, 50Hz

                         MODEL                  

    DM50HM-S2F

    DM50HM-T3F

    DM86HM-T3F

    DM260HM-T3F

    DM50HE-S2F

    DM50HE-T3F

    DM86HE-T3F

    DM260HE-T3F

    TYPE MOTOR

    220V / 50Hz / 1Ph

    380-420V / 50Hz / 3PH

    1Phase

     3Phase

    Power nominal

    (HP)

    3

    3

    5

    15

               

    pamindahan

    (M³ / h)

    8.8

    8.8

    14,6

    42

               

    (LRA)

    (A)

    75-82

    36-40

    58-65

    168-174

               

    (RLA)

    (A)

    12,5

    5.7

    8.9

    27,1

               

    (MCC)

    (A)

    23

    8

    12,5

    33

             

    Mbukak kapasitor (1 Ph)

    60μF / 370V

         
             

      daya panas crankcase

    (W)

    70

    70

    70

    90

             

    (OD)

    discharge Pipe

    (Inch)

     1/2

     1/2

     1/2

     7/8

    nyedhot Pipe

     7/8

     7/8

     7/8

    1 1/8

             

    Ukuran

           (L)

    (MM)

    242

    242

    242

    242

           (W)

    242

    242

    242

    242

          (H)

    415

    415

    455

    540

             

     Kaki soyo tambah dimensi. (Maksimum)

    190 × 190 (8,5)

             

    Volume Oil

    (L)

    1.3

    1.3

    1.9

    2.7

             

    bobot

    NW

    (KG)

    27

    27

    40

    58

    GW

    30

    30

    43

    60

    DM86HM-T3F-G01 / DB38KM-T3F-G01

    图片 1

    Welding antarmuka & Oil ngarsane kaca

    2_ 副本

    DSC_4365

    a_ 副本

    DSC_4457

    Daming: Nganggo teknologi kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk biaya-efektif.

    Mark-starMark-starMark-star

    • We have saka 30 taun pengalaman profesional dadi prodhusèn kompresor semi-Hermetic, gulung kompresor, meneng kompresor, unit condensing.

    • We nggawe compressors miturut panggunaan.

    • We kudu nggoleki kuwat lan ngembangaken tim kanggo ketemu requirement.

    • Ana persil penyedia bahan baku sak pabrik kita, kita pabrik kang dumunung ing Provinsi Zhejiang, China.

    • We sumber compressors kualitas dhuwur kanggo akeh perusahaan lan manufaktur ing saindhenging donya.

    • pabrik Kita tak certificate ISO 9001 lan CE, Jahwéh kita duwe pabrik kang dibangun liwat 20,000 kothak meter saka basa produksi.

    • pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel uga kasedhiya.

    • rega Kita cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien.

    Advantage Competitive Utama

                             • Pesenan Cilik Ditampa • Brand-jeneng Parts • Negara Asal • Sample Cepak

              • Distributorships ana • Link Elektronik • Experienced Staff • Customized

                             • Formulir A • Green Product • Cost-efektif • Nyedhiyani Good Service • Price Good

                      • persetujuan International • Specifications Paprangan • Standar Packaging • Reputation

                                  • Fitur Pituduh Delivery • Product • Performance Product • persetujuan Quality

    Mark-MoneyMark3Mark1Mark2

    Sarat Pembayaran: Advance TT, T / T, L / C.

    Details Delivery: Ing 30-50 dina sawise nyantosakaké urutan.

    Kanggo rincian liyane, mangga download katalog utawa kontak sales, matur nuwun.

    DAMING: Wecome kanggo ngunjungi kita pabrik!

    b1Daming


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !